Danone a lansat noile pahare KISS

Să tot fie vreo 2 ani de când mi-a spus Oltea că a început să mănânce iaurt în fiecare zi. Eu, crescută acasă cu covăsit, care-i fix același lucru, dar făcut de țărani, eco, bio, am zis că nu mă pasionează ce găsim prin comerț. Asta până m-am trezit într-o zi că doctorul mă trimite la supermarket să-mi cumpăr iaurt. Că prea multe antibiotie nu fac bine, dar trebuia să le iau, totuși. Așa că m-am dus la supermarket și mi-am luat iaurt. Entuziasmul meu tindea spre zero, credeam că n-o să-l mănând de fapt niciodată și-o să se strice în frigider.

danone kiss pahar nou

Spre surpriza mea, am desoperit că-mi place. Că are gust bun, mai ales dacă e simplu, fără fructe dulci prin el. Am încercat inclusiv clasica provocare Activia, aia în care timp de două săptămâni, dimineața, trebuie să mănânci câte un iaurt pentru a te simți mai bine. Da, e pe bune. Chiar funcționează. Recomand să încercați și voi, mai ales că recent Danone a lansat noile pahare KISS (Keep It Simple & Safe). Sunt pahare cu baza rotundă, o formă potrivită pentru a putea consuma și ultimul strop de iaurt din pahar.

“Am investit peste 340 de milioane de lei în operațiunile locale, iar această lansare dovedește încrederea noastră în potențialul de dezvoltare al pieței românești, dar și dedicarea noastră de a continua să creăm valoare în Romania, prin investițitiile constante în fabrica noastră, în iaurturile Danone, precum și în cauze sociale. Noul pahar KISS (Keep It Simple & Safe), un mix subtil de îndrăzneală și simplitate, este cea mai recentă inovație a noastră și suntem bucuroși că România este prima țară din estul Europei în care Danone o implementează” – Cristina Popescu, director de comunicare Danone.

cristina popescu danone PRbeta 2015

La Timișoara, primele cuvinte despre acest nou concept Danone le-a spus chiar Cristina Popescu, în cadrul Conferinței PRbeta 2015. Participanții i-au putut pune întrebări despre cum comunică această schimbare de ambalaj, au aflat câteva cifre despre consumul de iaurt la nivel național (știați că bănățenii consumă cel mai frecvent Activia?) și au putut degusta iaurturi simple sau cu fructe din noile pahare KISS.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: